OVER ONS

Buro Tweevoud is een reclamebureau in Heeswijk-Dinther. Eén team, met dubbele kracht. Wij zijn een full-service reclamebureau en regelen alle zaken voor u, van concept tot uitwerking. Wij zijn uw denktank, uw vormgever en tekstschrijver, uw planner en projectleider voor alle communicatie, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Geen ingewikkelde verhalen of onduidelijke tarieven, maar transparante en heldere afspraken.

AANPAK

Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, mailing, website, visitekaartje, drukwerk of social media… Buro Tweevoud pakt alles aan! Met enthousiasme en passie voor het vak zetten wij onze ervaring in om voor u het beste resultaat te behalen. Zonder dikke rapporten en onderzoeken vooraf, maar wel met verstand van communicatie en vooral met enthousiasme en creativiteit. Goed, snel en betrouwbaar!

WIE WE ZIJN

Monique Raaijmakers

Monique Raaijmakers

‘unne Hezikse’

Haar ruime ervaring als vormgever is onmisbaar voor Buro Tweevoud.
Bij complexe projecten als het ontwerpen van tijdschriften, uitgebreide catalogi en brochures, kan de klant altijd op haar rekenen. Monique zorgt ervoor, dat uw boodschap op de juiste plek terecht komt.

 

Carlijn van der Steijn

Carlijn van der Steijn

‘unne Dintherse’

Zij gebruikt haar ervaring bij diverse Brabantse reclamebureaus.
Carlijn ziet altijd de grote lijn en heeft daarbij ook oog voor detail. Ze is secuur en zakelijk wanneer nodig. Ze zet alles op alles om afgesproken deadlines te halen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u op gesprek! Neem contact met ons op